HIVATALI ÜGYINTÉZÉS

OKMÁNYIRODAI ÜGYINTÉZÉS

Ügyfeleinket igyekszünk a lehető legszélesebb körben kiszolgálni, hogy elégedetten vegyék igénybe szolgáltatásunkat. Aki már íratta át saját autóját, tudja, hogy mennyi váratlan esemény, hiányosság lassithatja az ügyintézést. Munkatársainkkal a mindennapos tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően ezeket a nehézségeket áthidaljuk, megoldjuk és az átíratási procedúrát is átvállaljuk Ön helyett rövid határidővel! Ez idő alatt az általunk kiállított hivatalos igazolással Ön közlekedhet a gépjárművével! Mindennemű jármű átírását és mindennemű okmányirodai ügyintézését vállaljuk!

GÁBOR
GÁBORTitle
Átírás? Nem gond! Már úton is vagyok!

NKH ÜGYINTÉZÉS

A járművek műszaki vizsgálatát az első forgalomba helyezés előttkell elvégezni a Nemzeti Közlekedési Hatóság (a továbbiakban: NKH) regionális igazgatóságánál.
Honosításról abban az esetben beszélünk, amikor a külföldről vásárolt autónak/motortnak van érvényes műszakija. Ebben az esetben a vizsgaállomáson honosítják az autót/motort.
Egyedi forgalomba helyezésről beszélünk, amikor az autó/motor nem rendelkezik műszaki vizsgával. Ebben az esetben egyedi forgalomba helyezés valamint műszaki vizsga is szükséges.
A KZS Mobil Car Kft. elintézi Önnek a külföldről behozott használt és új motorkerékpárok, autók egyedi forgalomba helyezését, honosítását műszaki vizsgáztatását rövid határidővel.

RE
RETitle
REGI MINDIG FORRÓ DRÓTON AZ NKH-VAL!

VÁMÜGYINTÉZÉS

Magyarországon forgalomba helyezendő, külföldről behozott személygépkocsik, lakóautók és motorkerékpárok után regisztrációs adót kell fizetni. Az adó mértéke a gépjármű műszaki tulajdonságaitól, a környezetvédelmi osztályba sorolásától, valamint első forgalomba állításának időpontjától függ. A regisztrációs adóról a többször módosított 2003. évi CX. törvény rendelkezik. A regisztrációs adó mértéke a gépjármű forgalomba helyezésétől számított időtartam figyelembevételével csökken.

RÉ
Title
A LEGPROFIBB VÁMÜGYINTÉZŐ!

HONOSÍTÁS

Cégünk több éve foglalkozik külföldről behozott gépjárművek magyarországi forgalomba helyezésével, honosításával. Ügyfeleink számára fontos szempont, hogy a forgalomba helyezni kívánt gépjármű teljes körű ügyintézése egy helyen történjen. Munkatársaink készséggel állnak leendő ügyfeleink rendelkezésére és minden a gépjárművel kapcsolatos ügyintézést átvállalnak Önöktől.

TOMI
TOMITitle
HONOSÍTÁSBAN IS OTTHON VAGYUNK!