SZERVIZÜNK SZOLGÁLTATÁSAI

MŰSZAKI VIZSGA

Műszaki vizsga és a környezetvédelmi felülvizsgálat új szabályai:

Továbbra is a műszaki vizsga végén, – a jármű forgalmi engedélyében – érvényesítésre kerül az új érvényességi idő, a következő műszaki vizsga időpontja. Amennyiben a forgalmi engedélybe bejegyzés nem tehető, vagy a műszaki vizsgán olyan megállapításokra kerül sor, amelyek alapján az okmány arra nem alkalmas, úgy a hatósági bizonyítvánnyal (műszaki adatlappal) a továbbiakban is el kell menni az okmányirodához, ahol a forgalmi engedély cseréje vagy érvényesítése történik.

Kérésére az okmányirodai ügyintézést átvállaljuk.

ERDETISÉGVIZSGÁLAT

Az eredetiségvizsgálat olyan hatósági eljárás, mely szükséges a jármű új tulajdonosának nyilvántartásba vételéhez. Az eredetiségvizsgálat lényege, hogy a használt gépjármű tulajdonosváltásakor a vevőnek lehetősége nyílik meggyőződni a gépjármű „tisztaságáról”. Ezért az eredetiségvizsgálatot mindig az adás-vételi szerződés elkészültét megelőzően kell elvégeztetni, az előtt, hogy az autót véglegesen a nevünkre íratjuk. A vizsgálatnak minden esetben a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) által előírt technológia alapján kell történnie. Az eredetiségvizsgálat a járművek azonosítóinak (nem a műszaki állapotának) és a jármű okmányainak vizsgálatára terjed ki.

MŰSZAKI SZAKÉRTÉS

Cégünk mind az előzetes eredetiségvizsgálatban mind a szakértői vélemény elkészítésében tud Önnek segíteni

Sérült, korrodált, hibás alvázszám 

A hatósági alvázszámmal történő ellátást az illetékes megyei/fővárosi járási hivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya, egy lefolytatott átalakítási eljárás keretében határozza meg, amelyhez kérelmet kell benyújtani, továbbá – amennyiben az azonosító jel természetes elhasználódás (korrózió), vagy roncsolódás következtében részben vagy egészben nem állapítható meg – az előzetes eredetiségvizsgálat eredményét vagy igazságügyi műszaki szakértő szakvéleményét – amennyiben a jármű alvázszámát bűncselekmény útján megváltoztatták a nyomozást megszüntető határozatot, illetve az illetékes Hatóság a jármű hatósági alvázszámmal történő ellátására vonatkozó engedélyező határozatát

 

GÁZBIZTONSÁG

Ez a tanúsítvány igazolja, hogy az adott gázrendszer hivatalos gázautó szervizben lett beszerelve, a rendszer rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, bizonylatokkal és a csatlakozási pontok ill. az egyes részegységek biztonságosak, sérülésektől és szivárgástól mentessek.

A szemle sikeres elvégzéséhez szükséges maga az érintett gépjármű, a régi (előző gázbiztonsági szemle) tanúsítványa, a gáztartály érvényes műbizonylata, forgalmi engedély. Előzőekben említett dokumentumok hiányában előzmény anyagként a gázrendszer átalakítási engedélye. 

ÉRINTÉSVÉDELEM

Az elektromos autók egyre nagyobb teret hódítanak. Elektromos hajtás energiáját az autóban elhelyezett akkumulátorok biztosítják. Az elektromos autóban az akkumulátorok töltését külső áramforrás biztosítja, ez általában egy csatlakozókábelen keresztül, fali elosztóból történik, melyet összekötnek az autóval. Töltés közben az autó 230 V-os hálózatról töltődik, ennek a biztonságát, érintésvédelmét, időszakosan érintésvédelmi vizsgálattal ellenőrizni kell.

FUTÓMŰÁLLÍTÁS

Egy autónak számtalan fontos alkatrésze van, ha sorrendet kellene felállítani köztük, akkor a futómű biztosan az első háromban végezne. Egy sérült, vagy elállítódott futómű nem képes biztonságosan az úton tartani a gépjárművünketA futóművek időről-időre elállítódhatnak. Ezt a folyamatot felgyorsíthatja, ha óvatlanul egy nagyobb kátyúba fut, vagy éppen járdaszegélynek ütközik. Ilyenkor a futómű és a teljes felfüggesztés is károsodhat. Ha hasonló nem is történt, évente legalább egyszer, de legjobb, ha a téli/nyáriváltáskor, amikor abroncsokat cserélünk az autón, elvégezzük a futómű beállítást

 

GUMISZERVÍZ

Egy gépjármű biztonságos üzemeltetésének talán a legfontosabb része az a mindössze négy tenyérnyi terület ahol az abroncs az úttal találkozik. Ha nincs megfelelő tapadás azzal kockáztatjuk a saját magunk és természetesen mások biztonságát, vagy szélsőségesebb esetben akár az életét is. Ne kockáztasson! Hozza be hozzánk gépjárművét egy átvizsgálásra!

Műszaki és eredetiségvizsgálat

Kérjen időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefon:+36 62 428 488

Telefon: +36 30 545 71 35

E-mail: kzsmobilcar@gmail.com

Okmányügyintézés

Kérjen időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 62 428 488

Telefon: +36 30 545 71 35

E-mail: kzsmobilcar@gmail.com

Biztosítás ügyintézés

Kérjen időpontot!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 62 428 488

Telefon: +36 30 545 71 35

E-mail: kzsmobilcar@gmail.com

0
Megjavított autó
0
Megkötött biztosítás
0
Elégedett ügyfél